Η Λήμνος

Η μοναδικότητα του νησιού προσελκύει επισκέπτες με ποικίλα ενδιαφέροντα και δίνει την ευκαιρία για δράση, διασκέδαση αλλά και ηρεμία.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι επισκέπτες όταν αποχωρήσουν θα έχουν την ελπίδα της επιστροφής για να ανακαλύψουν ό,τι δεν πρόλαβαν στο πρώτο τους ταξίδι.

Λήμνος σημαίνει ήλιος, αέρας ανανέωσης και έμπνευσης μέσα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.limnosgreece.gr

Στις αυτόνομες, επιπλωμένες κατοικίες Anemolia διαθέτουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να γίνει αξέχαστη η παραμονή σας στο νησί μας!Η Λήμνος είναι υπερήφανη :

 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
Για τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά της και τις αμέτρητες χρυσές παραλίες της.
 
 
 
 
 
Για τους προσεγμένους αμπελώνες της, τα οινοποιεία με οικογενειακή παράδοση και τη δυνατότητα ξενάγησης στα μυστικά τους, καθώς και τα μοναδικά τοπικά κρασιά με τη δυνατότητα μαθημάτων οινογευστικής.
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
Για τις απολαυστικές εμπειρίες γευσιγνωσίας των εξαιρετικών ζυμαρικών, όπως φλομάρια με κόκκορα, αυτούδια με μούστο και τυρί, των ιδιαίτερων τυριών της, όπως το καλαθάκι και το μελίχλωρο, των άφθονων φρέσκων ψαριών (συνοδεία πάντα με το κατάλληλο γλυκό κρασί που θα σας προτείνουν με χαρά οι ντόπιοι), αλλά και των ιδιαίτερων τοπικών γλυκών, όπως τα ιστορικά βενιζελικά και οι σαμσάδες. Με όμορφη διάθεση και ζωντανή τη γαστρονομική παράδοση, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να γευτεί όλα τα πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα.
 
 
 
 
 
Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, οι οποίοι νιώθουν έμπνευση να δοκιμάζονται σε αυτή τη θάλασσα που συνδυάζει τη χαρά της ανακάλυψης και το δέος από το λημνιό τοπίο. Στο Κέρος, την Εβγάτη αλλά και τα Ρηχά νερά, πληθώρα δραστηριοτήτων σας περιμένουν.
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
Για τις πεζοπορικές διαδρομές, οι οποίες αποζημιώνουν τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο ηφαιστειογενές και βραχώδες τοπίο. Μια μοναδική διαδρομή, σας περιμένει να την ανακαλύψετε στο δρόμο για την Παναγία την Κακαβιώτισσα στο όρος Κάκκαβος (ενδείκνειται τις απογευματινές ώρες, όπου η χαρά της εξερεύνησης συναντά την ευγνωμοσύνη από το μεγαλείο της φύσης).
 
 
 
 
 
Για τα ιαματικά λουτρά, τα οποία αποδίδουν στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ευεξίας στα Θέρμα, έναν οργανωμένο χώρο για αξέχαστες εμπειρίες.
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
Για την παράδοση και την ιστορία του νησιού που προβάλλονται από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Μύρινα, το επιβλητικό Κάστρο, την Πινακοθήκη στον Κοντιά, το ιερό των Καβείρων, την Ηφαιστία, το Απολιθωμένο δάσος και πολλά ακόμα.
 
 
 
 
 
Για τις εκδρομές με αέρα ανανέωσης όπως μια επίσκεψη στον Κότσινα, με το γραφικό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής και το Άγαλμα της Μαρούλας, τις μυθικές Αμμοθίνες, αλλά και μια άλλη επίσκεψη στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, την Πολιόχνη.
 
 
 
Λήμνος | Anemolia Apartments
 
 
 
 
 
Λήμνος
 
 
 
 
Λήμνος σημαίνει ήλιος, αέρας ανανέωσης & έμπνευσης
 
 
 
Λήμνος
 
 
 
 
 
Λήμνος
 
 
 
μέσα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jump to top